В рамките на няколко дни Манчестър Юнайтед записа 2 поредни поражения. "Червените дяволи" загубиха от Лестър и Ливърпул, а тези неуспешни резултати сериозно притесняват легендата на Юнайтед Рой Кийн. 

Бившият ирландски национал смята, че точно тези два мача ясно показват, че отборът се нуждае от нови попълнения през лятото. Според Кийн, шефовете много добре трябва да помислят  и е задължително да подсилят състава, ако Юнайтед през следващия сезон иска титлата във Висшата лига. 

18 снимки

"Притеснен съм. Аз виждам, че някои фенове са доволни от случващото се. Те си казват, добре, ние ще бъдем втори, може да спечелим Лига Европа, това ще е един успешен сезон. Аз обаче не съм съгласен и не трябва клуб като нашия да се примирява с подобно ниво", коментира той. 

"През целия сезон повтарях, че се нуждаем от класа и силни попълнения, ако желаем да върнем клуба към трофеите. Не зная какво ще се случи през лятото, но се тревожа, че всички ще се примирят с настоящата ситуация. Ще видим как ще се развият нещата, но на мен много ми се иска през следващата година да бъдем сериозен конкурент на Сити“, добави Кийн.