Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че "червените дяволи" нямат никакъв шанс да спечелят титлата във Висшата лига в следващите две години, като разкритикува особено остро опитните играчи в тима.

Юнайтед започна силно новия сезон с победа над Челси с 4:0, но след това последваха две равенства с Уулвърхепмтън и Саутхемптън и загуба от Кристъл Палас. Легендарният полузащитник е скептичен към шансовете на бившия си клуб за участие в борбата за титлата през следващите 2 години. 

"Мисля, че може да отпишете Юнайтед през следващите две години. Оле Гунар Солскяр има нужда от време, за да махне всички играчи, които са му ненужни, и да има 4-5 трансферни прозореца. Дотогава Юнайтед ще бъдат зад Манчестър Сити, Ливърпул Тотнъм и Челси", каза Скоулс през "Скай Спортс".

"Мисля, че трябва да се прояви търпение към този състав на Юнайтед, особено към младите, но опитните играчи трябва да поемат отговорност. Постоянно виждаме колко много грешки правят опитните футболисти. В такава ситуация е много трудно за младите да влязат в първия тим и да се наложат".

Срещу Саутхемптън бях разочарован от опитните играчи. Когато Матич влезе в игра, постоянно губеше топката, Ашли Йънг губеше топката и дори не знам колко пъти Пол Погба изгуби топката. Точно към тези футболисти гледат младите играчи за пример", допълни той. /БГНЕС