Късно снощи отборът на Манчестър Юнайтед приключи с участието си в Карабао Къп. „Червените дяволи“ бяха елиминирани от градския съперник Манчестър Сити и по този начин се сбогуваха с мечтата за трофей в турнира.

Поражението от „гражданите“ с  0:2 бе прието доста тежко от легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн. Ирландецът не спести критиките си към целия отбор, но нападна яростно звездата Бруно Фернандеш.

„Отново не спечелихме важен мач, вече нищо не може да ме учуди. Това беше възможност да стигнем финал, а ние я пропуснахме. Мисля, че заслужавахме съдбата си, защото Сити бяха по-добри от нас. Искам да кажа на Бруно Фернандеш, че лидерите се виждат в големите мачове, дано той го разбере скоро. Срещу по-скромните тимове, всеки може, но когато дойдат решаващите битки, тогава се виждат истинските мъже. Дано Фернандеш си вземе поука, защото бе много слаб. Поздравявам Манчестър Сити, те направиха каквото се изискваше от тях, за да ни победят и ще се борят за още една купа, докато ние пак ще сме пред телевизорите“, завърши Кийн.