Бившият халф на Манчестър Юнайтед и английския национален отбор Пол Скоулс коментира работата на новия мениджър на "червените дяволи" Ерик тен Хаг. Род негово ръководство 20-кратните шампиони на Англия постигнаха четири поредни победи и взеха реванш за слабото начало на сезона и двете последователни поражения.

"Футболистите на Манчестър Юнайтед вероятно не отговарят на стила, който Тен Хаг предпочита, но мениджърът намери начин да спечели с тези играчи. Защо тогава да се променя нещо и да не се използват методите, които работят? Той намери възможност да играе на контра и с тези играчи. Например Микел Артета, Пеп Гуардиола и Юрген Клоп са много упорити треньори. Но Тен Хаг е различен, трябва да му се отдаде заслуженото за това", заяви Скоулс пред Манчестър Ивнинг Нюз. 

В неделя Юнайтед победи Арсенал с у дома 3:1, а Маркъс Рашфорд отбеляза два гола. Един път се разписа и новото попълнение Антъни.

Манчестър Юнайтед е на пето място в класирането във Висшата лига с 12 точки след 6 изиграни мача. В следващия кръг на 11 септември "червените дяволи" гостуват на Кристъл Палас.