Легендата на Арсенал Йън Райт посъветва Пол Погба да "престане да говори и да се фокусира върху играта си". Коментарът на легендарния нападател на "артилеристите" дойде след като Погба си позволи да критикува индиректно Жозе Моуриньо за пореден път.

Повод за нападката стана равенството на "червените дяволи" у дома срещу Уулвърхемптън (1:1) в последния кръг. "Когато сме у дома трябва да атакуваме, атакуваме, атакуваме. Мисля, че другите отбори се плашат, когато видят Юнайтед да напада на "Олд Трафорд". Това ни беше грешката срещу Уулвс", коментира световният шампион с Франция.

Това изказване не се харесало на Жозе Моуриньо, който припомнил на Погба грешката при изнасянето му, която довела до головата атака за "вълците".

Райт, който има 128 гола във Висшата лига за Арсенал, написа в своята колонка в The Sun: Ако бях неговият по-голям брат щях да му кажа, че е достатъчно. Време е да спреш да говориш, защото така не си помагаш. Просто си върши работата на терена. Време е Погба да прекрати словесната война с Моуриньо".