Мениджърът на Чели Франк Лампард сподели, че сблъсъкът срещу Манчестър Юнайтед все още се усеща като „голям мач". Двата отбора са един от най-успешните клубове в историята на Висшата лига и сблъсъците помежду им през годините често бяха решаващи в коя от двете посоки ще отиде титлата.

През последните години те отстъпиха сцената на Манчестър Сити и Ливърпул, които правят истинско шоу в битката за титлата между тях. Запитан дали Юнайтед срещу Челси все още се чувства като голям мач, Лампард каза:

„Да, със сигурност, така и трябва да е. Играли сме много пъти срещу тях. Миналата година се срещнахме в двата турнира за купите, освен в лигата. Те са качествен отбор с качествени играчи и чудесна организация. Видяхме как играха в Париж в средата на седмицата и взеха фантастичен резултат“, сподели Лампард.

„В момента всички отбори са много близо в първенството. Това е възможност да спечелиш трудни точки, но това ще бъде наистина труден мач", каза още мениджърът на лондончани.

Манчестър Юнайтед посреща Челси тази вечер от 19:30 часа и ще можете да проследите двубоя в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA, а на сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.