Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предложи на играчите си да използват половинките си, за да поддържат форма по време на пандемията от коронавирус. 

"Червените дяволи" продължават да се подготвят индивидуално по домовете си, като срещите от Висшата лига са спрени поне до края на април. Всички играчи са получили строго определени кондиционни програми и диети, които да следват стриктно.

Въпреки това упражненията с топка може да се окажат малко по-оскъдни като бройка. Все пак норвежкият специалист даде интересно предложение на своите футболисти. 

"Всеки трябва да следва кондиционните му програми и евентуално да отдели време да тренира нещо строго специфично за неговата роля на терена", започна Оле. 

"Аз играя с децата ми в задния двор и тренирам завършващите си удар. Нападателите трябва да си тренират завършващите удари и движението. Повечето играчи имат добри условия в задните си дворове, така че дано половинките им мога да дадат някое добро подаване или центтриране", завърши шеговито Солскяер пред клубния сайт на Манчестър Юнайтед.