Майкъл Карик не е разговарял с Ралф Рангник, който в понеделник официално бе назначен на поста временен мениджър на Манчестър Юнайтед. Германецът все още не е получил работната си виза и поради тази причина няма как да води отбора в утрешното дерби с Арсенал. Това означава, че бившият халф ще влезе в ролята на мениджър за трети път, след като направи това и в мачовете с Виляреал и Челси.

Карик коментира и решението да остави Кристиано Роналдо на пейката за началото на двубоя със „сините“:„Този тип решения се раздуват и им се придава по-голямо значение, отколкото те имат, когато си вътре в тима и клуба. Аз не гледам на това решение като на нещо важно. Мачът мина добре и нямаше никакъв проблем“.

„Няма какво повече да ви кажа като информация за Ралф Рангник, освен че процесът по издаване на работната му виза е в ход. Все още не сме имали възможност да говорим с него. Аз съм в същата позиция, в каквато бях и за мачовете с Виляреал и Челси - да подготвя момчетата за мача утре вечер“, заяви Карик.