Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик сподели, че е останал разочарован от равенството на неговия тим срещу Челси. Бившият халф добави, че е горд от представянето на своите играчи. Той бе категоричен, че дузпата, от която лондончани изравниха е несъществуваща.

“Всъщност съм разочарован от резултата. Когато си излязъл напред в мач като този, е разочароващо в крайна сметка да ти отнемат победата. Гордея се с играчите и това, което показаха през седмицата. Бяхме в трудна ситуация и опитахме да извлечем най-доброто от нея. Дойдохме да спечелим този мач и сега имаме едно горчиво чувство, разочаровани сме, не мога да излъжа“, заяви англичанинът.

„Въобще не мисля, че това бе дузпа. Те имаха много удари по посока на вратата, като Де Хеа направи две спасявания, но ние бяхме наясно от самото начало, че той ще трябва да направи точно това“, продължи наставникът.

„Разбира се, че искаме да бъдем по-добри. Не желая да се увличам, но смятам, че се защитавахме добре и не мога да виня момчетата. Положително е, че си тръгваме разочаровани след равенство”, завърши Карик.