Капитанът на Уулвърхемптън Конър Коуди не си прави илюзии, че мачът с Манчестър Юнайтед ще е лесен.

„Вълците" посрещат „червените дяволи" на „Молиню" в последна среща от втория кръг на английската Висша лига и със самочувствието на отбор, който играе в Европа. В добавка към това тимът, воден Нуно Ешпирито Санто не загуби нито една от трите си срещи с Юнайтед през миналия сезон.

„Това е голям мач - всеки знае това. Когато отбор като Манчестър Юнайтед пристига на „Молиню", това винаги е нещо голямо. Въпреки че през миналия сезон те не ни победиха в нито една от трите срещи, не можем да се отпуснем и да мислим за това. Сега са различен отбор, привлякоха фантастични играчи и разполагат с отличен мениджър", каза Коуди, който не мисли докъде може да стигне Уулвърхемптън през сезон 2019/20.

„Ако започнеш да гледаш твърде напред в сезона, ще се поставиш под ненужно напрежение, а ние не искаме това. Мислим мач за мач и такава е нагласата в този клуб през последните три години, откакто мениджърът пристигна. Винаги се стремим да се подобряваме, защото знаем колко трудна е Висшата лига", добави Коуди, който е първият капитан на Уулвс от 39 години, който извежда отбора до участие в най-горното ниво на английския футбол и същевременно с това в европейските клубни турнири. /БГНЕС