Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори след равенството 1:1 срещу Манчестър Юнайтед. Той остана недоволен от това, че голът на Юнайтед не е бил отменен и заяви, че тимът трябва да играе по-добре.

"Резултатът е ок. Но както се разви мача сме доволни от точката. През второто полувреме имахме по-добри моменти. Натистнахме Юнайтед, те бяха агресивни, поставиха ни под напрежение. Трябваше да прокарваме топката между линиите. Защитаваха се добре. Те вкараха гол, който показва всичките проблеми с ВАР. Сигурен съм, че имаше фаул. Но това е една част от проблема с ВАР. Вкарахме и гол, който беше отменен. Всичко беше срещу нас днес. Не загубихме, което е добре. Послединте1 5 минути владеехме топката и натискахме. Наистина трябва да играем по-добре. 25 минути играхме наистина добре, но не е достатчно".

"Не беше въпрос на самочувствие. По-скоро за момента. Те го имаха. Те бяха излезли да се защитават срещу нас. През второто полувреме беше по-добре, играхме по-напред. Адам влезе в игра и ни помагна, Наби също. Центрирахме много, борихме си за втората топка и вкарахме гол".

"Това е само точка. Преди мача знаехме, че Юнайтед ще играят по поподобен начин. Можехме да се справим по-добре, но трябва да приемем нещата каквито са. Всички определиха мача като планина, като едно огромно нещо. Но и другият тим участва също и той също трябва да прави мача. Ние това опитвахме. Взимаме точката, това е по-добре отколкото без такава. Но не е усещане, че сме спечелили или загубили. Само точка е".

"Хубаво е да имаш победна серия. Никога не сме говорили за това честно казано. Сега имаме мач в Шампионската лига, който няма да е лесен, после Тотнъм, Арсенал, Сити. Мачовете идват бързо. Днес взехме точка и аз съм доволен", завърши Клоп.