Французинът Орелиен Чуамени затвърди добрите впечатления, които оставя от началото на сезона във финалната четворка от Лигата на нациите, вдигайки трофея с родината си. 
21-годишният халф е оценяван на около 50 милиона паунда, а Манчестър Юнайтед ще трябва да се справи с конкуренцията на съперниците си от Висшата лига Ливърпул, Челси и Манчестър Сити в надпреварата за своята трансферна цел. Желанието на всички на "Олд Трафорд" е да осъществят тандем между Чуамени и Погба в центъра на терена, но това може и да не се случи, тъй като договорът на бившия играч на Ювентус изтича в края на сезона.

Дори Погба да напусне, каквито са спекулациите до момента, в клуба ще останат Варан и Марсиал и това е една от причините феновете и ръководството на Юнайтед, да се надяват той да избере червената страна на Манчестър. 

 

Преди няколко дни полузащитникът на Монако си заслужи похвали от своя партньор в средата на терена.

"Той е много, много добър. Не е момче, а истински мъж. Удоволствие е да играеш с него. Носи много енергия и е много силен и физически, и технически. Надявам се да играе дълги години за Франция и аз да съм до него“, каза Погба за младия си френски съотборник.