Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да приеме двубоя срещу Хъл Сити за загуба.

"Червените дяволи" загубиха с 1:2 реванша от полуфиналите за Купата на Лигата, но въпреки това си тръгнаха доволни, тъй като този резултат им позволи да продължат на финала.

Специалния обаче отказа да приеме поражението, тъй като не е съгласен с решението за дузпата, с която Том Хъдълстоун откри резултата. Така Моуриньо заяви, че мачът е завършил 1:1, а по този начин и серията без загуби на Юнайтед е продължила.

"Не загубихме, беше 1:1. Видях само два гола. Видях гола на Погба и техния гол, фантастичен гол. Беше 1:1, все още сме непобедени. Мисля, че 18 мача непобедени е невероятно", заяви Моуриньо, който бе сниман в автобуса на отбора с торта за 54-ия си рожден ден и бутилка вино.

"Не видях първия гол на Хъл. Празнуваме, на финал сме. Не искам да говоря за дузпата или за представянето. Мачът беше под наш контрол и нещо се случи, за да отвори двубоя. Мачът бе мъртъв. Мачът бе такъв, какъвто искахме да бъде. Не искам да казвам друго, това е достатъчно. Спокоен съм. Изявих се на скамейката. Нямаше изгонване, нямаше наказание, така че няма да говоря."

Моуриньо беснее, иска дузпа за Юнайтед

Относно финала срещу Саутхемптън, португалецът заяви: "Не мисля, че сме фаворити срещу когото и да било. Няма значение срещу кого и къде, никога не сме фаворити."