Като най-красивият гол в кариерата си определи фамозното попадение, което реализира във вратата на Съндърланд халфът на Манчестър Юнайтед Хенрик Мхитарян.

Арменецът влезе в игра през второто полувреме, а с уникално изпълнение с пета зад гърба реализира за 2:0.

"Това беше най-красивият гол, който съм вкарвал и съм много щастлив. Имах много добро усещане, първото нещо, което направих беше да видя асистента, видях, че не е засада и започнах да празнувам. Очаквах топката пред мен и вече бях напред, но получих топката зад мен и единственото, което можех да направя беше да ударя с пета."

Коледата ще е щастлива за червен Манчестър

"Добре съм, нямам други проблеми освен контузията. Щастлив съм отново да съм на терена, с момчетата, надявам се да продължа да се представям добре през новата година."

"Първото полувреме беше малко трудно, имахме проблеми с последния шанс, през второто се справихме добре. След гола можеше да вкараме още, Накрая получихме пространства и се възползвахме."

Относно фантастичното представяне на Златан Ибрахимович, Мхитарян коментира: "Няма значение коко възрастен е той, всеки знае, че е фантастичен играч. Надявам се да се справя така добре и в следващите мачове."

"Наслаждавам се. За първи път играя на Боксинг Дей, щастлив съм, ако си в добра форма и не я губиш, това е добре."

"Ще направим всичко възможно да сме в първите 4. Другите съперници трябва да губят, но ние трябва да гледаме нашите мачове и да побеждаваме", допълни Мхитарян.