Легендарният нападател на Ливърпул от близкото минало Джон Олдридж смята, че мениджърът на кръвния враг Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо показва знаци, че изпуска юздите на отбора си.

Португалският специалист може би изживява най-трудния етап в изпълнената си с успехи кариера, като на този етап не успява да превърне „червените дяволи“ отново в претендент за титлата на Висшата лига. През лятото той похарчи над 150 милиона паунда за трансфери, но тимът му изостава на 8 точки от първото място в английското първенство, а в средата на тази седмица падна с 1:2 от Фенербахче.

„Моуриньо трябва бързо да научи няколко урока, защото все повече и повече изглежда като мениджър, който губи връзката с това, което му носеше успехи преди“, коментира Олдридж.

„Жозе не ми изглежда като човек, който е щастлив от работата си. Мисля, че той загуби онази частица от своята увереност, която беше от огромно значение за него, тъй като той печелеше всичко навсякъде, където е бил. В момента той ми изглежда като човек, който страда от недостиг на идеи. Определено е загубил нишката“, заключи Олдридж.