Играчите на Манчестър Юнайтед са отправили молба към шефовете да се активизират на трансферния пазар и да привлекат поне още няколко качествени играчи, твърди "Мирър". Отборът очевидно има нужда от спешно подсилване поне в няколко зони. "Червените дяволи" започнаха сезона ужасяващо с две загуби от Брайтън (1:2) и Брентфорд (0:4) и се намират на дъното на таблицата, а това е повече от показателно за състоянието на тима.

През лятото от "Олд Трафорд" си тръгнаха петима важни футболисти - Пол Погба, Единсон Кавани, Неманя Матич, Хуан Мата и Джеси Лингард. До момента обаче клубът е привлякъл само трима нови - Кристиан Ериксен, Лисандро Мартинес и Тайрел Маласия.

Поради тази причина няколко от основните футболисти, сред които Кристиано Роналдо, Хари Мауайър, Маркъс Рашфорд, Люк Шоу и Бруно Фернандеш са поискали среща с ръководството, на която да обсъдят селекцията на клуба и да настояват за привличането на още качествени нови попълнения. Играчите са силно притеснени, че в настоящият състав Манчестър Юнайтед няма никакви шансове да се бори за място в топ 4.

Проблемът обаче не е в нежеланието на шефовете да привлекат още нови. Клубът усилено търси играчи, но привличането на набелязаните футболисти засега се оказва доста трудна задача по ред причини. Някои клубове изнудват "червените дяволи" с твърде високи цени, други въобще отказват да продават, а има и футболисти, които в момента не са особено заинтригувани да дойдат на "Олд Трафорд" в ситуацията, в която клубът се намира.