Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба успя да разгневи феновете на отбора без дори да запише минута футбол при снощното отпадане от Купата на Лигата. Във вторник вечер втородивизионният Дарби Каунти изхвърли „червените дяволи” в 3-ия кръг на турнира насред „Олд Трафорд”, а това предизвика… неспирен хилеж у френския национал.

В Инстаграм сторито на най-скъпия играч в историята на Юнайтед само 10 минути след отпадането се появи видео, в което той, Люк Шоу и Андреас Перейра се забавляват на стадиона.  Реакцията определено не се хареса на никой от феновете на манчестърци, като подчерта защо се е стигнало да разжалването на играча като втори капитан на отбора.

Интересното е да се отбележи, че тримата участници в клипчето – за което във френските медии не се обелва и дума – имаха или продължават да имат конфликти с Моуриньо. Люк Шоу в течение на 2 години търпи почти постоянни критики от мениджъра, като чак през този сезон двамата като че ли намериха общ език. Перейра пък през миналия сезон бе упрекнат от Моу, че е избрал лесния път с наема във Валенсия, вместо да остане на „Олд Трафорд” и да се бори за мястото си.

Още по темата:

Ответният удар на Жозе: Отне лентата от Погба

Моуриньо: Погба вече не е втори капитан, няма да обяснявам защо

Моуриньо: Погба никога не ми е споделял, че иска да напуска

Война: Погба оплю Моуриньо, но без да го споменава

Легенда към Погба: Престани да говориш и започни да играеш

Напрежението няма край: Моу и Погба се нахокали здраво