Един от фамилията Глейзър – Кевин, е готов да се оттегли от Манчестър Юнайтед. Той е най-възрастният от голямата фамилия, след баща си Малкълм, след като семейството пое контрола над „червените дяволи” преди 14 години. Новината пък дойде малко, след като от клуба обявиха, че имат спад в приходите през този сезон за първи път от години.

Отборът също така ще трябва да търси нов спонсор за фланелките си, след като от Шевролет се отказаха да удължат с нови седем години своя контракт.

Английските медии намериха начин да намерят как Кевин Глейзър е превърнал документите си от второкласни към първокласни и по този начин е дал надежда за феновете от северозападна Англия. По този начин фондовата борса в Ню Йорк ще може да предложи акциите на клуба по-лесно на потенциални купувачи.

Уловката обаче е такава, че ако се стигне до продажба на въпросните 20,899,366 акции, което са 13% от клуба, може да усложни допълнително продажбата от останалата част от семейството. Всяко физическо лице или компания, която има интерес към Юнайтед ще поиска да бъдат „заключени” останалите акции на Глейзър и няма да продадат дяловете си в определен период от време. Това е така, защото при друга продажба на голям брой акции ще намали цената на дяловете и така ще обезцени инвестиция на бъдещия купувач.

Има спекулации, че Брайън, Едуард и Дарси Глейзър също искат да се отърват от Ман Юнайтед, но Жоел и Ави, двама от шефовете на Юнайтед, отказват категорично да се откажат от клуба, след като отрязаха интерес от Саудитска Арабия по-рано през годината.