Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е отправил мотивационна и много пламенна реч пред играчите миналата седмица. Специалистът е повдигнал духа на „червените дяволи“, които са се вдъхновили от думите му.

Сър Алекс Фъргюсън беше поканен на базата в Карингтън от новия мениджър Оле Гунар Солскяер. Шотландецът е консултант на временния мениджър на Манчестър Юнайтед.

Според „Сън“, играчите са се мотивирали и са повярвали в думите на бившия треньор, който ги е накарал да смятат, че само те могат да направят клуба доминантен и успешен отново.

Той също така обявил пред звездите на тима, че отборът се намира в добри ръце, визирайки Оле Гуанр Солскяер. Фъргюсън е поискал от футболистите да играят един за друг на терена и да оставят всичко от себе си на игрището.

Манчестър Юнайтед е в Дубай, където води подготовка на топло преди предстоящия мач през уикенда срещу Тотнъм. По ръководството на норвежеца „червените дяволи“ постигнаха вече пет поредни победи. В последния мач съставът се наложи с 2:0 над Рединг за ФА Къп.

Най-сетне "Олд Трафорд" видя усмивката на сър Алекс

Погба вече е с Юнайтед в Дубай

Какво видяхме от новия Юнайтед след ерата "Моуриньо"?

Нови методи в Юнайтед по време на лагера в Дубай