Сър Алекс Фъргюсън и Ерик Кантона се присъединиха към празненствата на Манчестър Юнайтед в съблекалнята след драматичното класиране на отбора за четвъртфиналите на Шампионската лига.

Мениджърът Оле Гунар Солскяер похвали за железните нерви Маркъс Рашфорд, който прие предизвикателството да изпълни решаващата дузпа в 93-ата минута на мача с ПСЖ след преразглеждане с ВАР. Благодарение на точното изпълнение „червените дяволи” се класираха напред след успех във втория мач с 3:1 и повече голове на чужд терен. В първия двубой Манчестър Юнайтед загуби с 0:2.

Отборът и самият треньор са били вдъхновени от присъствието на сър Алекс Фъргюсън на стадиона. Легендарният треньор, както и Ерик Кантона скочиха в съблекалнята в Париж, за да поздравят лично тима.

Куп футболни светила гледаха ПСЖ и Ман Юнайтед

„Беше страхотно да видя Фъргюсън там след мача за първи път. Момчетата бяха наистина великолепни", сподели щастливият Оле Гунар Солскяер.

На трибуните бяха още Пол Погба, който изтърпяваше наказание за този двубой, както и Патрис Евра. Двамата също изразиха бурна реакция след точното изпълнение на 11-метровия наказателн удар в края на срещата.

Джеси Лингард, който лекува контузия и не пътува с Манчестър Юнайтед за срещата с ПСЖ буквално полудя от щастлие след последния съдийски сигнал.