Откакто Жозе Моуриньо напусна Манчестър Юнайтед, всичко при "червените дяволи" изглежда прекрасно. Под ръководството на заместника на Моуриньо Оле Гунар Солскяер тимът има 10 победи от 11 двубоя. Играчите също се наслаждават на работата с норвежеца, нещо, което не може да се каже за времето със Специалния.

Защитникът Фил Джоунс не скри мнението си за началото на сезона. "В началото на сезона бяхме посмесище, но вече със сигурност не сме такива. Доказахме това в последните 10 или 12 двубоя. Подобряваме се, ще ставаме все по-добри", заяви 26-годишният бранител, който преди броени дни подписа нов договор до 2023. "Вече всички трябва да ни взимат сериозно."

Още по-конкретно за времето при Моуриньо, Джоунс коментира: "Беше тежко за всички замесени. Клубът, феновете, за всички. Но важното е да ставаме по-силни и да преминаваме през фазите."

"Знаехме, че можем да влезем в първите четири. Това е силна заявка, имайки предвид откъде дойдохме. Трябва да продължаваме да се подобряваме и да събираме точки", допълни Джоунс.