Кристиано Роналдо е икона във футбола и неговото празнуване при гол придоби емблематичен характер. Прословутото „SIU” се вижда редовно на терена, но вече се имплементира и във видеоигрите. FIFA 23 ще излезе идния петък, а празникът на португалската звезда ще фигурира и в нея.

Има няколко избрани празненства, свързани със световните звезди на играта. Антоан Гризман има своя „телефон“ при гол, който редовно се използва и от Габриел Жезус. Луис Суарес целува китката на ръката си, както и безименният си пръст. Уругваецът също празнува с емблематичното си хвърляне пред Дейвид Мойс в едно от градските дербита между Евертън и Ливърпул.

Килиан Мбапе пък се радва с прихлъзгване по терена и със скръстени ръце, а това също ще го има в играта. На практика всички те ще могат да се ползват от видеоиграчите.

Обратно към Кристиано може да се види и уникалният фактор на аудиото, което върви „ръка за ръка“ с визуалните изображения. След отбелязването на гол публиката и самият играч на Ман Юнайтед могат да бъдат чути да издават шума „SIU”