Атакуващият полузащитник на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели, че съжалява за показването на опрделен жест, насочен към наставника на Манчестър Сити Пеп Гуардиола по време на скорошното градско дерби. 

24 снимки

Двамата влязоха в напрегната конфронтация по време на срещата, а португалският атакуващ халф си позволи да направи жест за мълчание към испанския специалист. Самият Фернандеш обаче признава, че съжалява за случилото се, заявявайки, че е трябвало да остане фокусиран върху мача. 

"Както всичко в живота, нищо не се определя от това какво си имал или спечелил. Виновен съм за случилото се, защото най-добрата реакция щеше да бъде да си замълча и да оставя действията ми на терена да говорят", започна португалският национал. 

"Футболът е Англия е далеч по-различен. Тук отборите идват на "Олд Трафорд" и веднага те атакуват и те поставят под напрежение. Интензитетът е много висок. В Португалия трябваше да мисля бързо, но тук ми се налага да съм двойно по-бърз", завърши новата звезда на "червените дяволи".