Българската звезда на футбола Димитър Бербатов от година и половина не е играл футбол, но все още не е обявил официално края на кариерата си. Въпреки това той не спира да демонстрира в социалните мрежи, че не е забравил как се играе най-популярният спорт и точно това предизвика фурор сред феновете на един от бившите му отбори - Манчестър Юнайтед. 

Привържениците на "червените дяволи" полудяват от екстаз всеки път, когато нападателят пусне някое видео с уменията си, засега демонстрирани предимно в домашни условия със семейството. И част от тях не спират да зоват в социалните мрежи, че искат отново да видят благоевградчанина с червения екип. 

Според тях, дори на 38 години, той показвал в пъти по-добри качества от Ромелу Лукаку и призовават мениджъра Оле Гунар Солскяер да разкара белгиеца и на неговото място да ангажира българската звезда. Такова нещо обаче едва ли ще се случи. 

Бербо носи екипа на Юнайтед между 2008 и 2012 г. Докато беше на "Олд Трафорд", а и като цяло в Премиършип, медиите не спираха да го описват като мързелив, защото не тича като Уейн Рууни или Кристиано Роналдо, но винаги са се възхищавали на безспорните му качества. Години по-късно мнението на Албиона за него е същото.