Алексис Санчес дойде с големи очаквания на "Олд Трафорд" преди година и половина, но сега се превръща в огромно бреме за Манчестър Юнайтед, което може да доведе до сериозни последствия за клуба. Чилиецът е кръгла нула в представянето си с червената фланелка, а заплатата му е внушителните 505 хил. паунда седмично. 

И точно заради приноса му, който по никакъв начин не кореспондира на възнаграждението му, три от големите звезди на отбора искат да напуснат. Това са вратарят Давид де Хеа, халфът Пол Погба и нападателят Маркъс Рашфорд. 

И тримата отказват да подновят договорите си, като искат да получат заплати, по-високи от тази на чилиеца, който според тях доказвал, че можеш да не играеш нищо и да получаваш огромни пари при 'червените дяволи", пише вестник "Сън". 

От това трио двама са с изтичащи договори след 12 месеца. Това са Де Хеа и Рашфорд, а Погба има още 24 месеца от контракта си. Затова ръководството трескаво преговаря с тях за удължаването на контрактите им, но опитите удрят на камък. 

По всичко изглежда, че испанецът и англичанинът ще бъдат продадени още това лято, за да не си тръгнат като свободни агенти след година. Колкото до Погба, желанието му е да си тръгне, но това няма да се случи срещу сума, по-малка от 120 млн. паунда.