Маркъс Рашфорд прави най-резултатният си сезон в кариерата, като вече е отбелязал 27 гола във всички състезания през тази кампания и помогна на Манчестър Юнайтед да си осигури стабилност в топ 4. Въпреки този подем във формата, съвпадащ с назначаването на Ерик тен Хаг начело, нидерландецъ т настоя, че не може да бъде само той отговорен и се пошегува, че не е Хари Потър.

„Не става дума само за приказки – аз не съм Хари Потър! Това е процес, има много инструменти, които влагате в управлението си, за да позволите на хората да стигнат до най-добрата си форма. Става дума за състав, начин на игра, треньорство, официални или неформални разговори, става въпрос да се работи с играча. Но най-вече, това означава много за самия него, защото той има уменията. Когато има най-доброто отношение, най-добрия манталитет, тогава той ще вкарва голове“, сподели Тен Хаг.

Наставникът на „червените дяволи“ ще приветства Рашфорд отново и ще очаква добри мачове от играча. За разлика от съотборника си Люк Шоу, Юнайтед все още не е обвързал нападателя със сделка извън настоящия му договор, който изтича през 2024 г., но Рашфорд побърза да разсее слуховете, че скоро ще напусне клуба.