Испанският полузащитник на Манчестър Юнайтед Андер Ерера е близо до завръщане с екипа на тима, а това се очаква да стане идния вторник срещу Дарби Каунти за купата на Лигата.

Халфът лекува травма в глезена, която получи при успеха на „червените дяволи” срещу Бърнли с 2:0 на 2-и септември.

Мениджърът на тима Жозе Моуриньо потвърди, че Юнайтед ще бъде без защитника Маркос Рохо, който е контузен, докато Маркъс Рашфорд ще изтърпи последния си мач от наказанието след получения картон именно срещу Бърнли.

„Андер е готов за игра”, потвъди Моу пред сайта на „червените дяволи”. „Маркос Рохо е единственият, който не е в отбора, тъй като лекува травма, докато Маркъс Рашфорд ще изчака още един мач преди да се завърне към тима”, продължи португалецът.

Специалния също така увери, че лятното попълнение Диого Далот ще вземе участие в мача с Дарби, след като е впечатлил треньорското ръководство при дебюта му в ШЛ срещу Йънг Бойс (3:0).

„Хората харесаха това, което видяхме от Диого срещу Йънг Бойс, а той е играл няколко мача на „Олд Трафорд”, но без публика. В английските надпревари обаче е различно, тъй като да опиташ даден турнир на Острова е специално. Смятам, че израства много, откакто е при нас и се надявам така да продължи”, добави Моуриньо.

Домакинството на Юнайтед срещу хората на Франк Лампард ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT 2 във вторник (24-и септември) от 22,00 часа, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.