Манчестър Юнайтед е пред шокиращ трансфер на централния бранител Джон Тери. Това предават медиите на Албиона, които вярват, че легендарният защитник на Челси е готов отново да работи с Жозе Моуриньо.

37-годишният футболист е свободен агент, след като му приключи договора с Астън Вила, а от Юнайтед силно желаеха по време на трансферния пазар привличането на нов защитник. Такова мнение изрази британският водещ Ейдриън Дърам, който вярва, че Тери е под радара на „червените дяволи”.

„Юнайтед претърпя провал на трансферния пазар и сега може да вземе само свободни агенти. Е, Джон Тери е идеалният футболист за тях. Той е класи над Маркос Рохо. Със сигурност ще влезе много бързо в състава на Манчестър, като се съмнявам някой измежду Смолинг, Джоунс, Линдельоф и Рохо да е технически по-добър от него. Замислете се за кризата, която те имат в защита и се замислете колко добре Жозе Моуриньо познава Тери”.

„Той е свободен агент, така че тази сделка изглежда възможно. Ако Жозе му позвъни, то знайте, че на другия ден Тери ще бъде представен с фланелката на Манчестър Юнайтед”, продължи водещият.