От днес до понеделник вечерта ще се изиграят мачовете от третия кръг за  FA Cup. В третия и четвъртия кръг на надпреварата преигравания няма да има, така че всичко ще се решава в една среща -  след 90 минути или евентуално продължения и дузпи. 
 
В един от най-интересните двубои от тази фаза на турнира воденият от Стивън Джерард - Астън Вила ще гостува на Манчестър Юнайтед. Легендата на Ливърпул отчете класата на противника, но  Джерард се надява, че неговите футболисти ще могат да се представят достойно. 
 
„Знам, че до понеделник вечер има достатъчно време, но ние трябва да бъдем готови. Определено нямахме късмет при жребия, но не можем да направим нищо. Имаше далеч по-добри възможности за нас, но сме длъжни да приемем съдбата си. 
 
Предстои ни доста тежък мач, но аз вярвам в моя отбор. Не отиваме като обречени, ще търсим своето и ще опитаме да се противопоставим максимално на Юнайтед. Няма да ни е леко, но ако играем добре, имаме шанс.  Ще излезем с най-доброто, с което разполагаме и дано стане добър мач за феновете“, коментира Джерард.