Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер получи добри новини преди гостуването на Уест Хем тази неделя в двубой от петия кръг на английската Висша лига.

Норвежецът ще може да разчита на двама от играчите си, които бяха контузени, за следващите мачове на „червените дяволи“. Това са халфът Скот МакТоминей, който е със статут на титуляр, и левият бек Алекс Телеш. Вчера двамата са тренирали заедно със своите съотборници, след като седмици наред бяха извън строя.

Gulliver/GettyImages
37 снимки

Телеш получи контузия още в контролата с Дарби Каунти през юли, докато МакТоминей започна като титуляр срещу Лийдс Юнайтед в първия кръг на Висшата лига, но след това се подложи на операция заради проблем в слабините, заради който шотландецът е чувствал силна болка, докато играе.

Все още не е ясно дали Солскяер ще включи някои от двамата за двубоя с „чуковете“ в неделя, или ще им даде възможност да натрупат тренировки още няколко дни. Няколко дни след първия сблъсък с лондончани ще излезе отново срещу същия съперник, но на „Олд Трафорд“. Този двубой от 1/16-финалите на турнира за Купата на Лигата.