Грижите в Манчестър Юнайтед след старта на кампанията не са хич малко, а сега пред „червените дяволи” се яви пореден проблем, след като Давид де Хеа се контузи по време на евроквалификацията срещу Швеция във вторник вечерта.

Вратарят получи мускулна травма на „Арена Солна” след точно час игра, след като опита да изчисти върната топка. След случката, Де Хеа веднага се хвана за мускула на крака си. Всички в Ман Юнайтед се надяват контузията да не е сериозна и испанският страж да може да играе в голямото дерби на Острова – срещу Ливърпул идната неделя.

Най-голямото дерби в английския футбол ще се състои в неделя, 20 октомври, от 18,30 часа българско време. То ще бъде излъчено в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, а също и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

„Той усети болка в адукторите рано-рано. Получи помощ на почивката, но пожела да играе. Накрая обаче той не успя да продължи”, коментира накратко селекционерът на Ла Фурия Роберто Морено след равенството срещу Швеция.

По този начин под въпрос или аут заради травми в тима на Оле Гунар Солскяер са Де Хеа, Пол Погба, Люк Шоу, Аарън Уан-Бисака, Антони Марсиал, Фил Джоунс, Ерик Баи и Тимоти Фосу-Менса.