Манчестър Юнайтед ще представи в най-скоро време новото си попълнение Джейдън Санчо. В това увери мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер след победата с 2:1 над Дарби Каунти в контрола, играна този следобед.

Норвежецът разкри, че англичанинът, който бе закупен за 90 милиона евро от германския Борусия Дортмунд вече е преминал медицинските прегледи и е подписал договора си, но продължава да се чака изпращането на още един документ от Германия, за да може сделката официално да се финализира.

Оле обаче отказа да отговори на въпроса дали френският бранител Рафаел Варан скоро ще се присъедини към клуба, каквито слухове се носят в медиите.

"Варан? Не знам нищо. Аз говоря само за играчи, които са наша собственост, когато са сложили подписа си под договора", обясни Солскяер.

Той изрази и задоволството си от представянето на плеймейкъра Джеси Лингард, който през пролетния полусезон бе даден под наем в Уест Хям и направи някои много силни мачове.

"Лингард иска да остане и да се бори за мястото си. Джеси е в плановете ми на този етап", допълни мениджърът.

По всяка вероятност младият полузащитник Факундо Пелистри ще бъде изпратен под наем. 19-годишният уругваец вкара втория гол срещу Дарбри днес. Интерес към него има от страна на испанския Алавес.