Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа заяви, че има желанието да бъде постоянен капитан на "червените дяволи", след като стана ясно, че ще подпише нов дългосрочен договор с клуба, който ще го направи най-скъпоплатения футболист на неговата позиция в света.

Испанският национал играе на "Олд Трафорд" от 2011--та година, като бе под въпрос дали ще остане в тима и през следващия сезон, но в крайна сметка се съгласи да подпише нов шестгодишен контракт с клуба, който ще му носи над 350 хиляди паунда на седмица.

"Бил съм капитан в отделни мачове, разбира се, че това е страхотно чувство. Ще бъда много, много щастлив ако бъда капитан през следващия сезон. Това е моят девети сезон тук, така че се чувствам като един от най-опитните играчи. Трябва да покажа това на терена и да помогна на младите играчи да разберат какво означава Манчестър Юнайтед. Трябва да подобрим играта си много. Ние сме Манчестър Юнайтед и трябва да се борим за трофеи", коментира Де Хеа. 

Следващият двубой на "червените дяволи" е от Интернешенъл Чемпиънс къп срещу състава на Тотнъм. Мачът е с начален час 14:30 и ще се проведе на 25-ти юли.