Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер държи Единсон Кавани да остане в отбора и през следващата година. Уругваецът, който вкара ключовия втори гол за победата с 3:1 срещу Тотнъм, бе привлечен през есента с договор за един сезон, а сега обмисля и оферти от Южна Америка.

"Имахме няколко разговора на четири очи. Не е тайна, че искаме да го запазим при нас", каза норвежецът и добави, че COVID-19 рестрикциите са оставили играча без семейството му в Манчестър, което е усложнило неговата адаптация.

"Той все още обмисля вариантите пред себе си и аз го разбирам напълно. Единсон знае какво искам аз, а то е да бележи голове на "Олд Трафорд". Няма по-хубаво чувство от това, така че нека видим какви ще бъдат неговите предпочитания. Трябва просто да почакаме малко. За момента е ясно само това, че той все още не е взел крайно решение. За него годината бе трудна, защото той не знае английски език, а и не може да излезе и да опознае културата, да има приятели и така нататък. Това са сложни обстоятелства. Ако Единсон реши да играе само един сезон в Англия, то ние сме били късметлии този сезон да бъде в Манчестър", допълни още специалистът.