Манчестър Юнайтед похарчи 75 милиона паунда за английския национал Джейдън Санчо през лятото на 2021 г.. 23-годишният футболист се бори да оправдае очакванията, като вкара само 10 гола и се оказа извън плановете на Ерик тен Хаг по-рано този сезон, а бившият играч на "червените дяволи" Пол Паркър вярва, че Юнайтед трябва да потърси подобрение в атакуващ план, като фокуса пада върху добре представящият се в Брайтън японец Каору Митома.

"Наистина харесвам Митома. Той е много директен и иска да излезе от външната страна на съперника си, което е рядкост в днешния футбол. Никой защитник не иска това и той е много добър в това. Митома също би бил много добър пиар подпис. Да видиш японски играч в Ман Юнайтед би било огромна история", сподели Паркър.

"Бих се радвал да го видя в Манчестър Юнайтед, но тогава "червените дяволи" трябва да освободят някое от своите крила и може да започнат, като се отърват от Джейдън Санчо. Предпочитам Митома да е в отбора, отколкото него. Той се е доказал във Висшата лига и се съмнявам, че Санчо някога ще го направи. Мисля, че той трябва да се върне в Германия и да играе в комфортната си зона, където е най-добър. Но ако дойде в клуба, Манчедтър Юнайтед трябва да разбере какво да прави с Маркъс Рашфорд, който е най-доброто ляво крило. Но това е хубав проблем да имаш две добри крила", допълни бившият играч на Манчестър Юнайтед.

Очаква се Юнайтед да бъде зает през следващия трансферен прозорец, но нов номер 9 се смята за водещ в техния списък с желания, като клубът е свързван с хора като Хари Кейн и Виктор Осимен.