Нюкасъл беше свързван с трансфер на Скот МакТоминей този януари, но според съобщенията "червените дяволи" са им казали, че нямат интерес да продават халфа. Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау оттогава отрича подобни слухове, за които Пол Паркър, който е бивш играч на Юнайтед, твърди, че са измислени от агента на играча.

"Прочетох някои глупави слухове за преместването на МакТоминей в Нюкасъл, което според мен е лъжа. Тази история беше измислена от неговия агент, който е лъжец. Нюкасъл никога не би искал МакТоминей. Той не би бил подсилване за халфовата им линия, те се нуждаят от по-добри играчи. Те вече имат Шон Лонгстаф, който е малко като Мактоминей и нямат нужда от повече играчи с такива способности", заяви бившият бранител на Манчестър Юнайтед.

Критиките на Паркър към шотландския национал не спират и той не смята, че е достатъчно добър за резервен вариант на полузащитника Каземиро в Юнайтед. Бразилецът беше наказан при поражението с 2:3 от Арсенал в неделя и Паркър смята, че Ерик тен Хаг трябва да потърси подходяща резерва за своя "най-добър дефанзивен халф".