Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Паркър счита за неправилни призивите към "червените дяволи" да назначат Маурисио Почетино на мястото на Оле Гунар Солскяер.

По-рано този месец Почетино приключи с ангажиментите си към своя бивш клуб Тотнъм и даде интервю, в което потвърди готовността си да се върне във Висшата лига.

Това разбуни старите слухове за възможно назначение на аржентинеца на "Олд Трафорд", но Паркър е убеден, че този път спекулациите са неоснователни.

"Отчитайки това, че във футбола почти нищо не се случва, хората си измислят истории. В последно време много се говори за Почетино. Гледах интервюто му по телевизията и сега хората се опитват да го свържат с тази или онази работа. Свързват го с Манчестър Юнайтед и да се каже, че нещо може да се случи е лесно, но формата на Юнайтед преди преустановяването на сезона ми говори, че те ще се сражават за попадане в Шампионската лига до последния момент. Те обърнаха ситуацията, Солскяр обърна ситуацията и сега те като отбор и като клуб определено се движат напред. Погледнете играчите, за които той похарчи пари. Нито един не подведе Солскяер, всички те се изявяват, особено Бруно Фернандеш, който веднага започна да блести. Те имат точната настройка и паснаха на отбора. Така че в момента Юнайтед се движи напред и дайте да видим какво ще се случи след подновяването на сезона, но ако вие си правите изводите сега, оставяйки настрана Солскяер, това е неправилно", заяви Паркър пред talkSPORT. /БГНЕС