Българската вече бивша звезда на футбола Димитър Бербатов дебютира като анализатор в студиото за мач от Висшата лига в английска телевизия. Това се случи по Amazon TV, който излъчи за първи път битки от най-силния клубен шампионат в света на платформата си на Острова. 

Присъствието на бившия нападател не беше случайно, защото той анализира битката между два от бившите си отбори - Манчестър Юнайтед и Тотнъм, които се срещнаха в сряда вечерта на "Олд Трафорд". Според Бербо, успехът на "червените дяволи" е осигурил малко спокойствие на мениджъра Оле Гунар Солскяер, който беше заплашен от уволнение. 

"Заслужена победа за Юнайтед и все още се вижда, че Тотнъм идва на този стадион със страх. Въпреки че "шпорите" на хартия имат далеч по-добрия състав, можете да видите с колко много респект подходиха към Юнайтед в началото на двубоя. И накрая съвсем заслужено страдаха заради това."

"А знаете ли кое е най-тъжното от всичко това? Тъкмо Оле Гунар Солскяер си осигури малко спокойствие след непрестанните критики и то ще трае само до следващата загуба на отбора. Тогава очаквам всичко да се поднови с пълна сила срещу него", сподели Бербо пред Amazon TV.