Димитър Бербатов се впусна в дълбоки размишления как ще изглежда атаката на Манчестър Юнайтед през следващия сезон. Бившият български национал не вярва, че "червените дяволи" ще удължат договора на Одион Игало, ако успеят да привлекат Хари Кейн и Джейдън Санчо.
 
"Ако Кейн и Санчо акостират на "Олд Трафорд", ще изглежда странно Игало да бъде задържан. 
 
Избухването на пандемията от коронавирус спря футбола в Англия и по целия свят и в сегашната ситуация нито един клуб не иска да харчи прекалено много. Затова би било добра идея да се задържи Игало.
 
Той направи впечатляващ старт в Юнайтед и ако продължи да вкарва голове и да помага на отбора, трябва да му бъде предложен нов договор", каза Бербатов пред Goal.
 
Договорът за наем на нигерийския нападател от Шанхай Шенхуа приключва на 31 май, но вероятно ще бъде оставен да доиграе сезона в Англия, ако бъде подновен.  
 
Бербатов обаче подозира, че Игало едва ли ще се задоволи с ролята на резервна опция за следващия сезон. 
 
„В момента той има повече от ролята на резервен нападател на Антъни Марсиал или Маркъс Рашфорд, защото когато има възможност, върши чудесна работа. Но не мисля, че той просто ще иска да бъде първа резерва за атаката, никой нападател не иска това", каза още българинът.