Бившият футболист Димитър Бербатов предупреди Манчестър Юнайтед, че ги очаква труден мач срещу Ливърпул. Голямата битка е в неделя от 18.30 часа. Двубоят ще бъде излъчен по DIEMA SPORT 2, PLAY DIEMA XTRA и в развитие на GONG.BG.

“Взимайки предвид формата на двата отбора, местата им в класирането на Англия, както и начина, по който играят в момента, отборът на Юрген Клоп определено има предимство. Юнайтед ще трябва да бъде подготвен за труден мач и тъжната вест е, че Ливърпул са големите фаворити”, сподели Димитър Бербатов.

„Опитвам се да бъда оптимист, но за Юнайтед ще бъде много трудно да постигне добър резултат, ако играе по начина, по който се представи срещу Нюкасъл. Това вероятно беше най-лошият им мач, който съм гледал и честно казано беше болезнено.”

„Все още сме в началото на сезона и все още има време да се обърнат нещата , да стигнат челната четворка, но те трябва да коригират начина, по който играят футбол, начина, по който се движат в пространствата, как изглеждат играчите с топката, скоростта - това са нещата, върху които трябва да работят”, коментира още  бившият играч на „червените дяволи”.

„Сега в Юнайтед имат възможността да предизвикат себе си, но ще бъде трудно, тъй като имаха играчи с националните отбори, които тепърва ще се завръщат в тима и ще имат само няколко дни, за да се подготвят и да играят заедно.”

„Ако се има предвид темпото и начина на игра на Юнайтед, като играч не бихте се чувствали добре, но сега футболистите трябва да се предизвикат и това е голям тест за тях, както и чудесен шанс за тях да направят нещо”, завърши Бербатов.