Защитникът на Манчестър Юнайтед Алекс Телеш има да реши трудна дилема за своето бъдеще до края на трансферния прозорец. Той е бил информиран от новия мениджър Ерик тен Хаг, че няма да има много вазможности за изява през новия сезон

. Още повече, че клубът се очаква всеки момент да привлече още един ляв бек в лицето на Тайрел Маласия от Фейенорд, което допълнително ще ограничи възможностите пред 29-годишния бразилец, пише "Манчестър Ивнинг Нюз".

Все пак Тен Хаг няма да настоява Телеш да бъде продаден на всяка цена. Той е готов да го задържи в състава и да му даде шанс да се бори за мястото си.

Въпросът обаче е дали самият футболист е склонен да остане на "Олд Трафорд" при тези условия. Няма да е голяма изненада, ако той предпочете да бъде трансфериран, за да отиде в клуб, където да играе редовно. От Юнайтед са готови да го пуснат срещу 18 милиона евро.

Телеш бе привлечен в Ман Юнайтед от Порто през 2020 година срещу 15 милиона евро. Той обаче така и не успя да се наложи като титуляр в състава. През последните два сезона той записа 50 мача, 1 гол и 8 асистенции на сметката си.