Шефовете на Барселона съвсем не са се отказали от подписа на световния шампион с Франция Пол Погба. Според вестник "Сънди Мирър", скаутите на клуба ще бъдат на абсолютно всеки мач на Манчестър Юнайтед този сезон, за да следят изявите му. 

След края на кампанията те ще изготвят подробен доклад, в който ще изброят всички плюсове и минуси в представянето му и на базата на него ще се изготви специална оферта към "червените дяволи" за най-скъпата покупка в историята им. Те вече са били на мачовете с Йънг Бойс и Уулвс. 

Към този момент подписът на французина се оценява на около 100 млн. паунда. В началото на август Барса направи всичко възможно да го ангажира, но Юнайтед и мениджърът Жозе Моуриньо се запънаха и не го пуснаха. Французинът пък обяви, че зимата няма да напуска, без да обещава нищо за следващото лято. 

Погба е в обтегнати отношения с Моуриньо, като двамата дори си размениха нападки чрез медиите. В крайна сметка заровиха томахавките поне до края на сезона, но не е ясно дали няма да бъдат изровени отново от юли нататък.