Роденият в Белгия бразилски национал Андепрас Перейра е продукт на прочутата академия на "червените дяволи" и има 75 мача във Висшата лига по време на престоя си на "Олд Трафорд". Той обаче рядко беше титуляр и след като прекара време под наем в Лацио и Фламенго, реши през последния летен прозорец, че има нужда от ново начало, независимо от това какво може да си помисли бъдещият треньор в Манчестър.

"Не съм говорил с Тен Хаг. Познавам го, защото работих с него в ПСВ, но бях твърдо решен в главата си и може би, ако бях говорил с мениджъра отново, щях да остана. Мислех си, че трябва да отида, трябва да се чувствам уверен и да играя и това направих", заяви Перейра.

"В Юнайтед имах много спомени; добри спомени, лоши спомени. Изминаха 10 години в клуба. Пристигнах, когато бях на 16, така че, знаете, младо момче. Беше невероятно преживяване, но стигнах до етапа, в който си помислих, че може би е най-добре да не оставам. Исках да се чувствам по-обичан и исках да играя всеки мач. Това, което Фулъм ми предложи и това, което мениджърът Марко Силва ми предложи, беше идеалната възможност", допълни полузащитникът.

"Ще имам смесени емоции. Това е труден мач, но съм щастлив да играя срещу Манчестър Юнайтед. За първи път ще се върна и ще усетя тази атмосфера. Никога не съм бил там като посетител, така че ще е нещо ново. Имат много самочувствие. Те играят наистина, наистина добре, но понякога, когато си толкова уверен, това също не е добре. Знаем, че трябва да работим много, много усилено, за да спечелим срещу тях, но ще направим всичко и ще се опитаме да изиграем перфектния мач", завърши Перейра.

Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в неделя в мач от четвъртфиналите на ФА Къп.