Оле Гунар Солскяер се чувства силно обнадежден относно възможността да стане постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед. Норвежецът провел 3-часова вечеря с Ед Уудуърд, която му позволява да гледа към бъдещето с оптимизъм, твърди британският таблоид „Сън”.

Бившият футболист на „червените дяволи” успя тотално да преобърне сезона след декемврийското уволнение на Жозе Моуриньо. Португалецът остави отбора на цели 11 точки пасив спрямо топ 4, но благодарение на победния рейд, който Солскяер отбеляза, сега именно Юнайтед е четвърти в подреждането (с 51 точки, на една пред Арсенал и Челси).

Скандинавецът наниза 10 победи в първите 12 мача (1 реми, 1 загуба), но по-важното от гледна точка на феновете бе, че върна познатия атакуващ стил, който те бяха позабравили по времето на Специалния.

35-годишният Солскяер реално беше взет под наем от Молде, като Юнайтед разполага с клауза, която би позволила на клуба да откупи мениджъра. Изпълнителният директор на английския колос Ед Уудуърд бил много доволен от незабавния ефект, който Солскяер оказал с пристигането си, а също така от факта, че играч като Антони Марсиал – който не беше далеч от напускане заради Моуриньо – вече поднови изтичащия си договор.