Бившият английски национал Рио Фърдинанд отново намери любовта на живота си, след тежката загуба, която претърпя преди повече от три години. Звездата от близкото минало на Манчестър Юнайтед мина под венчилото с риалити звездата Кейт Райт.

Красавицата в шоуто Towie се врече във вечна вярност на Рио Фърдинанд, а първата снимка от невероятното събитие се появи в социалните мрежи днес.

Кейт изглежда невероятно в бялата дантелена рокля, която прекрасно подчертава деколтето ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Ferdinand 27/9/19 ❤️ OK! Magazine exclusive @ok_mag

Публикация, споделена от Kate Wright (@xkatiewright) на

След тежките житейски изпитания в личен план, днес Фърдинанд изглежда отново щастлив. Преди около три години той остана вдовец. Ребека си отиде едва на 34 години, след като не успя да спечели битката с рака.

Кейт Райт обаче успя да плени  сърцето на Рио, когато двамата са запознати от техни общи приятели по време на ваканция.

„Плаках още в началото на сватбения ден. Виждайки Тиа (дъщерята на Рио и Ребека - бел.ред.) да върви по пътеката, преди Кейт да се отправи по нея. Просто беше изключително емоционално”, разкри самия Фърдинанд за специалния ден, който се състоя в Турция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When bae says he’s strong but drops you after 3 reps ... 🤭🤣👀🤦🏼‍♀️

Публикация, споделена от Kate Wright (@xkatiewright) на

Кейт и Рио са били заобиколени от 180 приятели и от близките си, включително трите деца на бившия футболист.

До преди познанството си бившият играч на „червените дяволи“ Кейт Райт участва в телевизионен риалити формат, падаше си по нощния живот, а провокациите бяха в кръвта ѝ.  Чувствата ѝ към Фърдинанд обаче я превръщат в примерна домакиня, която днес пази и се грижи за уюта на цялото семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workout done ✅❤️

Публикация, споделена от Kate Wright (@xkatiewright) на