Защитникът на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия се издъни отново и новият му гаф пак зае първа страница на таблоидите в Англия.

Валенсия бе хванат в крачка с пищна дама от Манчестър, като и този път самата тя разказа на всички за изневярата му.

Служителката в местната администрация сподели историята си пред The Sun. Тя твърди, че Валенсия я е водил в дома си, давал ѝ е билети за мачовете на Юнайтед и дори го е придружавала на парти на клуба.

През цялото време обаче неназованата госпожица, чийто снимки изданието замъглява, твърди, че не е знаела, че Валенсия е женен. Все пак и от тези фотоси се вижда, че футболистът явно си пада по пищни брюнетки. Валенсия е сериен кръшкач. През 2014-та той бе хванат с две дами в хотел, а преди време 24-годишна медицинска сестра разкри за изневяра с него. През 2016-та играчът свали норвежката медицински сестра Софи Вагсетер в социалните мрежи, и накрая я склонил да го посети в Манчестър.

Припомнете си в галерията Софи.

Изневяра утешила титуляр на Ман Юн

"В момента, в който видях съпругата му да влиза в кафенето, след като излезе от колата му, ми стана ясно, че са ме изиграли. Почувствах се предадена от него. Само дни по-рано се целувахме точно в този автомобил. Бях толкова ядосана, че щях да се разплача пред всички. Наговори ми само лъжи," казва 23-годишната брюнетка.

Тя разказва, че Валенсия я свалил в Инстаграм:"Бях поласкана от вниманието му. Аз съм голям фен на Юнайтед, затова ми бе приятно. Съгласих се да изляза на вечеря с него и оттам започна всичко. Тъй като ме е водил в дома си, му повярвах, че са се разделили с жена му. Дори ми каза, че ме обича. Мислех, че е специално. Не съм златотърсачка, той никога не ми е подарявал нищо."

След като видяла през октомври съпругата му в Манчестър, двамата с Валенсия се скарали и не си говорили повече от месец, но точно преди Коледа еквадорецът отново започнал да търси контакт с дамата. Той отново обявил, че е ерген и може да си прави каквото си поиска. Междувременно обаче съпругата му Зойла продължила да се разхожда из Манчестър с колата му и да публикува снимки от къщата им.

По тази причина точно, гореспоменатата жена решила да разкаже историята. "За да не пострадат и други момичета като мен," казва тя.