Трофеят на Манчестър Юнайтед в Лига Европа донесе много емоции на феновете, а един по-специално обеща съпругата си на Златан Ибрахимович, ако шведският нападател остане в клуба. Дали въпросният привърженик ще удържи на думата си, предстои да разберем, още повече, че Ибра си направи специална снимка с красноречивия банер. Със сигурност обаче запалянкото трябва да внимава доста повече с реакцията на дългогодишната партньорка на Златан – Хелена Сегер.

В името на Юнайтед: Фен предложи жена си на Ибрахимович

Вече почти 17 години бележитият нападател е заедно с 10 лета по-възрастната от него бизнесдама. Двамата може и да нямат брак, но се радват на абсолютно семейно щастие, както и на двете с момчета – Максимилиан (роден на 22 септември 2006 година) и Винсент (6 март 2008 година).

Интересното е, че Сегер съвсем се различава от клишето за футболна съпруга. 45-годишната шведка върти собствен счетоводен бизнес, а първата й работа е като… барманка (в заведението на брат си). Истина е, че тя има минало като модел и актриса, но всичко се преобръща, когато решава да изкара диплома по икономика.

Ексцентричният Ибра нахлузи купата от ЛЕ като ботуш

Последното в никакъв случай не прави Сегер скучновата или суховата. Тя обича да отделя време в преследване на останалите си интереси. Половинката на Златан е известна с любовта си към здравословния живот, а също така обожава и да готви. Любимото й хоби, както много пъти е признавала, е да пътува и да наблюдава мачовете на своя съпруг. Центърът на нейния живот е семейството, така че едва ли можем да очакваме външен човек да се намеси…