В бурното десетилетие на 90-те години на миналия век футболът в Англия все още не беше толкова комерсиализиран и макар с доста пари, футболистите не бяха тези богати глезльовци, които са в голямата си степен в днешно време. 

И затова забежките им бяха предимно за забавление, без да предизвикват шумните сензации по таблоидите. Е, една красавица промени това. Става въпрос за модела на бельо със скандално поведение Кейти Прайс, известна с псевдонима Джордан. 

Тя първо мина през леглата на доста футболисти още през 90-те години, а в началото на века роди и дете на един от тях - звездата на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк. Впоследствие интересите ѝ се преместиха към шоубизнеса, но винаги ѝ остана определението на таблоидите "първата мъжемелачка във Висшата лига". 

И като се има предвид, че и на 40 години изглежда зашеметяващо, след като вече е родила пет деца, явно има защо толкова футболисти да са загубили ума си навремето, а и в днешни дни. Повече можете да видите в скандалните ѝ фотоси в прикачената фотогалерия.