Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо поиска от нападателя Антони Марсиал да бъде по-постоянен в изявите си за клуба.

21-годишният французин бе сред най-добрите за "червените дяволи" при победата с 3:2 след дузпи над Реал Мадрид в мач от турнира International Champions Cup, като се отличи с редица добри пробиви по крилото, включително и феноменален рейд в края на първото полувреме, с който изработи гола на Джеси Лингард за 1:0.

Ман Юн би Реал след трагикомедия от дузпи

"Определено искам да виждам по-голямо постоянство от него, което да се съчетае с таланта му", заяви Моуриньо по адрес на френския национал.

"Днешният мач бе позитивен за него и затова го оставих на терена 90 минути. Той се забавляваше и пробва някои нови неща, което е добре в такива приятелски мачове. Това е начинът да изгради самочувствие", добави португалският мениджър на Юнайтед.

"Антони се справя по-добре в тренировките, отколкото преди. Мисля, че е въпрос на време и постоянство, докато разкрие пълния си талант", каза още Моуриньо.

В сряда на Манчестър Юнайтед му предстои ново сериозно изпитание - мач срещу носителя на купата на Краля в Испания Барселона.

Моуриньо обаче по всяка вероятност няма да може да разчита на халфа Андер Ерера, който бе принудително заменен в двубоя с Реал./БТА