След като последните големи трансфери на Манчестър Юнайтед се оказаха доста несполучливи, сега на "Олд Трафорд" обмислят оформянето на тричленен комитет от бивши играчи на клуба, които да отговарят за трансферите на тима.

Според The Sun Рио Фърдинанд, Ники Бът и Дарън Флетчър са получили предложение да оформят въпросния комитет като целта им ще бъде да подбират играчи, притежаващи "ДНК-то на Юнайтед".

Лятото се очертава като бурно в тима при очаквани изходящи трансфери на Пол Погба, Давид де Хеа, Хуан Мата и постигнали договорка с ПСЖ Андер Ерера.

Така мениджърът Оле Гунар Солскяер ще трябва да привлече доста нови играчи, а клубът няма да пести средства. "Трябва да имаш определено поведение, за да бъдеш играч на Манчестър Юнайтед. Нашите фенове искат да гледат вълнуващи играчи, нашата култура винаги е била такава. Трябва да имат работна етика", сподели наскоро норвежецът по въпроса, какви играчи търси.

Флетчър, който е играч на Стоук и все още не е обявил официално оттеглянето си, е получил предложение да оглави комитета. Според информации на Острова той дори вече е дал първата си препоръка за ново попълнение - 18-годишният му съотборник, централният защитник Нейтън Колинс.